Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar

Thursday, November 17th 2016. | kata bijak

Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar

Mimpikamu.com – Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar. Yang namanya kata-kata tentunya ada kata-kata halus dan kata-kata kasar. Di bahasa apapun tetap ada. Dan pada kesempatan kali ini admin akan memberikan Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar. Adapun judul yang diambil oleh admin seperti itu dikarenakan ada banyak orang jawa yang mencari di google dengan kata kunci Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar.

Untuk itu admin ingin mengatakan bahwa admin sangat ingin, apapun yang orang tulis di google. Situs mimpikamu.com selalu ada.

Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar

Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar

Dadi manungso ojo adigang adigung adiguno,

Mergo sing nandur kuwi bakalan ngunduh. Dadi seng awale apus-apus bakal diapusi suk mbuh pas wektune.

Sampun dalu, wayahipun sare. Noto ati, noto pikir. Noto bantal, noto guling, nyelehne awak

Sakumpomo kowe mangkat kerjo telat trus ditakoni bosmu, jawab wae. Lakon tekane keri

Uripmu koyo wit gedhang, nduwe jantung ning ra nduwe ati.

Otot kawat balung wesi, kerjo sing semangat, golek rejeki

Udane awet koyo lambemu nek ngomel ra leren-leren

Wes kulino montang manting dewe

Mikul duwur mendhem jero

Jenenge urip mesti akeh cobaan, nek akeh saweran kuwi jenenge dangdutan

Ngapusi kuwi Hakmu, kewajibanku mung etok-etok ra ngerti yen mbok apusi

Aku seneng nyawang wong ayu, tapi aku luwih seneng nyawang wong ayu sing ngerti saru.

Urip iku mung sepisan, sambate sing bola bali

Muatamu, jawaban yang tepat untuk pertanyaan “kamu kangen ya sama aku” dari mantan

Ojo gumunan, ojo getunan, ojo kagetan, ojo aleman

Aku wes ora nakal, tapi nek diajak isih gelem

Ayo dolan, sandalku wes ketemu

Cah saiki lagi ditolak cintane ngono langsung mabuk ciu. Rumangsamu nek wes mabuk ciu cintamu terus ditompo?

Aku nyerah, kabeh wes tak korbanke nggo awakmu. Tapi awakmu nglarakne atiku.

Lanang kok kemayu, nggilani

Urip iku koyo kopi, yen raisoh nikmati rasane pahit

Alon-alon sing penting isoh kelon

Pacaran kuwi jomblo sing dipending

Senyum iku ibadah, wong edan pahalane okeh

Demikian Kata Bijak Bahasa Jawa Kasar yang dapat saya tuliskan hari ini. Semoga bermanfaat.

Baca juga : Ucapan Selamat Malam Romantis Untuk Kekasih Tercinta

658 total views, 27 views today