Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb Terlengkap

Tuesday, November 22nd 2016. | Cerita Lucu

Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb Terlengkap

Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb TerlengkapMimpikamu.com – Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb Terlengkap. Khusus kanggo wong jowo sing isoh moco bahasa jowo. Akeh uwong ngomong nek nggawe status fb nganggo boso jowo kui luwih lucu ketimbang bahasa liyane. Mergane nganggo bahasa jowo isoh asal njeplak, muni wagu tur saru, ndagel, nggilani, nggateli.

Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb Terlengkap

Sabar iku ingaran mustikaning laku.

Aja mbedakne marang sakpada-pada.

Urip kang utama, mateni kang sempurna.

Manungso mung ngunduh wohing pakarti

Mesra kok neng dunia maya tok, neng dunia nyata musuhan, wkwkwkwk

Nduk, ora kudu diobral awakmu bent payu

Haji Makmud wae wes sadar. Mosok kowe hurung sadar to nek aku tresno karo kowe

Mending jujur sanajan nglarani ati. Ketimbang munafik sok apik jebule tukang ngapusi

Pacaran kok neng tol. Pacarani neng grandmall, opo neng alkid. Modal sitik ngono brow.

Dandan wes do ayu-ayu, tak kiro meh dolan nandi. Jebule gur neng tol.

Ealah, dadi yange kok gur ditumpaki thok. Kapan kowe meh dirabi?

Nduwe bojo umure kacek 10 tahun, berarti sing siji kuwi SMA, sing siji ijek TK, bayangke sek

Saben mlebu parkiran, neng gerbang mesti ono sing muni silahkan masuk. Opo lambene ora kesel ya.

Sing nduwe pacar wae kudu sabar ketemu karo pacare. Ojo meneh sing ora nduwe

Jaman iki jaman edan, akeh wong wedok ora katokan. Dolane pamer pupu sisan. Munggah sitik ethuk belahan. Dijurus sitik dadi tumpakan.

Gawe status kok genduk purun? Emang sopo sing gelem mbok gendak? hahaha

Aku luwih seneng kowe sing mbiyen, sakiki kowe anyep. Ora gayeng. ( emang apaan anyep )

Do ngumbar pin BBM di fb, sing ngeadd bakal gelo atimu. Mbok chat ra bakalan digagas.

Selamat pagi pacar orang. ( ketokmen nek ora payu )

Ora pengen sing muluk-muluk. Mung pengen kowe peka karo opo sing sing tak rasakne

Demikian Kumpulan Kata Lucu Bahasa Jawa Buat Status Fb Terlengkap yang dapat saya sampaikan. Mugo mugo enek manfaate.

Woconen : Kata2 Mutiara Hati Sedih Tersakiti

75 total views, 49 views today