Status Fesbuk Boso Jowo Paling Koplak

Wednesday, April 6th 2016. | Cerita Lucu

Status Fesbuk Boso Jowo Paling Koplak

Status Fesbuk Boso Jowo Paling Koplak – khusus kanggo wong Jowo sing iso moco ala bahasa Jawa. Update status Facebook nganggo teks ukoro (kata-kata) utawa tembung (kalimat) sing lucu kocak gokil koplak mbanyol konyol ndagel lan nggatheli – kadang nggilani, wagu tur saru. Status pesbuk model ngawur asal njeplak ngono iku jare akeh sing seneng amargo iso nggarai ngguyu ngakak kepingkel pingkel sampek mlungker koyo wong sempel. Mangkane wong enom jaman saiki hobi update status gak jelas. Sing penting eksis, akeh sing ngeLike mbarek comment. Opo tumon?

Alhamdulillah… akhire nduwe facebook.
Rapopo masio facebook bekas… sing penting iso update status

Mangan ora mangan asal pesbukan

Waduh!! Mumet sirahku…
Mene kate ujian… Lha kok sinyale lemot ngene seh?

Tulung yo rek… nek masang gambar promosi ojo nok wallku…
Tasan dicet….

Test 1… 2… 3….
Pesbuku mari tak servisno
Alhamdulillah, saiki murup maneh

Malming penake lapo yo? Arep ngapel ra nduwe pacar. Arep mlaku-mlaku ra gablek duwit. Arep pesbukan gengsi disangkakno arek ra payu…
Timbang bingung mending budal mbecak ae wes….

Rungokno pituture bu guru iki: Sekolah sing rajin cek pinter. Nek wis pinter ndang budal mbecak

Yen dipikir-pikir urip iku pancen angel. Mangkane ra usah dipikir… dilakoni ae. Ngono ae kok repot!

Witing tresno jalaran soko kulino. Witing pegatan jalaran soko lambemu!!

Wis ta lah… karo konco sing rukun. Ora usah podo tukaran. Nek ono masalah, sing waras ngalah

Ojo lali… nek mari update status facebooke disaponi disik

Wis rek… wis jam 12 bengi. Mandeko disik… mene ditutukno maneh. Mesakno facebook klangopan wis ngantuk pingin bobok…..

Duh… mirip nek moco berita kecelakaan pesawat. Paling aman pancen numpak dokar. Alon-alon asal kesuwen…

Nyambut gawe ora usah ngoyo. Masio gajine sithik, sing penting iso tuku omah, apartement, mobil plus nduwe gendhakan papat ae wis cukup lah..

Pesbuk karo Twitter iku jarene media sosial. Tapi aku kok gak pernah disumbang yo?

Jamane saiki jaman edan. Wong edan do pesbukan

Arek saiki jian kemenyek kabeh. Mosok update status nggawe boso 4l4y. Ngetike paling nganggo kalkulator. Yg m3mb4c4 i2 4p4 g4k pu51ng 7 kel1l1ng?

Tangi turu… Nyruput kopi karo rokokan… Jian manteb tenan
Tapi kok koyok ono sing kurang yo?
Mesti ae… Lha wong durung update status

Sing rumongso ayu / ngganteng klik gambar jempol
Sing elek….. ngemuto jempol

Demikian Status Fesbuk Boso Jowo Paling Koplak yang dapat admin sampaikan hari ini. Semoga bermanfaat.

146 total views, 106 views today